2009-09-09

INTELLINET NETWORK SOLUTIONS Ev Kullanıcıları için NSC Ağ Kameralarını sunar.

Ağ IP Kamera teknolojisinde tedarikçi lideri olan INTELLINET NETWORK SOLUTIONS, tam olarak güvenliği düşünen ev kullanıcıları için uygun özelliklerle donatılmış yeni kamera serisini bugün sunuyor.

Tüm Modeller yükleme yapılacak ve en kolay şekilde kullanılabilecek şekilde tasarlanmışlardır. Kamera ev ağına bağlandıktan sonra yükleme sihirbazı ile kamerayı anında kullanmak için teknik eleman gereği ortadan kalkıyor.

NSC Kameralar şunları sağlar:

• Kablolu ve kablosuz modeller
• İnternet aracılığı ile canlı video görüntüsü
• 3 model için ses desteği (NSC15/18-WN modelleri)
• 16 kanallı Windows bazlı kayıt yazılımı
• 1.3 Mega piksele kadar Progresif Resim Tarama
• 640x480 piksele kadar resim çözünürlüğü
• NSC15 Ağ Kameraları 3G Cep Telefonları aracılığıyla canlı ses ve görüntü desteği
• NSC18-WN Yatay/Dikey Ağ Kamerası en güncel kablosuz teknolojiyi sunar
   o Wireless N sadece en iyi aralık ve performans sağlamakla kalmaz aynı zamanda WPS kablosuz kurulumunu sadece bir tuşa basarak çözer
   o Eşsiz 8GB SD kartı yerel depolaması ile ağ çökmüş olsa bile hareketi kaydetme özelliğini içerir

INTELLINET NETWORK SOLUTIONS dağıtım yolu ve bayi kanalı ile hem aktif hem de pasif ağ ürünlerinin önde gelen küresel tedarikçisidir. Geniş kapsamlı ödül kazanması, yenilikçi teknolojileri, tek bir kaynaktan sıra ile ağ çözümleri, iyi sistem verimliliği, güvenirlilik ve güvenlik sağlamak ortaklarına sunma fırsatını verir.
Şirket kapsamlı teknik destek, nokta satış pazarlama malzemeleri, yüksek kalite paketleme ve diğer teklifleri sağlar. Tüm ürünler, herkesin yapabileceği en güçlü kalite taahhüdü olan yaşam boyu garantisi ile garantilidir.

Ağ Kameraları hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız buraya tıklayın.